Varkenshaas ca. 350 gr

 7,65 incl. BTW

 

Beschrijving

Varkenhaas

Onze varkenshaas is een mooi, fijn gesneden stuk varkensvlees dat afkomstig is van de zijkant van de originele varkenshaas. Dit deel staat bekend om zijn malsheid en fijne structuur, maar wordt vaak onderschat, terwijl het juist bijzonder smaakvol en veelzijdig is.

De zij-ketting wordt zorgvuldig getrimd en handmatig gevormd tot een mooie, gelijkmatige varkenshaas. Hierdoor is het product uitstekend geschikt voor snelle en gelijkmatige bereiding in pan of oven. Het vlees blijft mals, sappig en krijgt een zachte, lichte vleessmaak. De varkenshaas wordt vers vacuüm verpakt en daarna direct diepgevroren voor optimale kwaliteit

Bereidingswijze varkenshaas

  • Haal de varkenshaas 15–20 minuten vóór bereiding uit de koelkast.

  • Verhit een beetje olie of boter in een koekenpan op middelhoog vuur.

  • Braad de varkenshaas rondom aan tot hij goudbruin is (ongeveer 4–6 minuten).

  • Zet het vuur lager en laat het vlees nog 8–10 minuten zachtjes doorgaren; regelmatig draaien.

  • Gaar tot een kerntemperatuur van 62–65°C voor een mals resultaat.

  • Laat het vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  • Snijd in plakken en serveer direct.

Ons kerstassortiment is te bestellen t/m woensdag 17 december 20:00 uur. Afhalen is mogelijk op dinsdag 23 december van 10:00 – 18:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Varkenshaas ca. 350 gr” te beoordelen