Over ons

Wij zijn Jaap en Dave de gezichten achter Betuws Kippetje. Beide dol op kip en nog eens familie ook! Jaap is werkzaam in de pluimveesector en Dave in de marketing. Dé perfecte match dus. Omdat er bij ons thuis veel kip gegeten wordt zijn we samen groter in gaan kopen. Al snel breidde dit zich uit naar familie. Aangezien er steeds meer vraag kwam was de stap om het breder aan te bieden snel genomen. Zo zaten we dus 2 weken later bij de KVK en kwam Betuws Kippetje uit het ei. We doen dit naast onze huidige baan, vandaar dat we alleen op zaterdag tussen 09:00 en 12:00 een afhaalmoment hebben in Dodewaard (Matensestraat 43B). Bestellingen die voor woensdag 20:00 geplaatst zijn kunnen dan zaterdags afgehaald worden. Bestel je bijvoorbeeld op donderdag, dan staat je bestelling de week erop klaar. Mocht je ideeën of vragen hebben, laat het ons weten.

over-ons-jaap-dave

Vers en voordelig

Voor ons is het belangrijk dat onze verse producten ook écht vers zijn. Daarom worden al onze verse producten één of twee dagen van tevoren geslacht! Naast versheid is de prijs ook van belang. Doordat wij grotere aantallen aanbieden kunnen we ook een scherpe prijs hanteren. Nu zal je misschien denken: maar 5 kg. is toch best veel? Het valt ons op hoe snel mensen weer terug komen omdat ze alweer door hun voorraad heen zijn. Die 5 kg. is dus sneller op dan dat je verwacht. Mocht je een specifieke vraag hebben naar een bepaald product dan horen we het graag.

Afhalen

Bestellingen die voor woensdag 20:00 geplaatst zijn kunnen zaterdag tussen 09:00 en 12:00 afgehaald worden. Plaats je een bestelling na woensdag 20:00 dan kan het de volgende zaterdag afgehaald worden. Het afhaaladres is Matensestraat 43B in Dodewaard.

Betalen

Bij afhalen kan er contant of per pin betaald worden.

Contact:

Matensestraat 43B
6669CG Dodewaard
info@betuwskippetje.nl
0619791730